Gemiddelde beoordeling:

Recente beoordelingen:

Helaas alle sausjes vergeten
Snelle service en super lekker gegeten. Er was eerst wel wat vergeten, maar na te bellen heel vriendelijk en snel opgepakt en super snel opnieuw geleverd! Top service :)
Heerlijk genoten van een kapsalon. De lekkerste op de veluwe. Speciaal 20 minuten voor gereden. Echt top!
Was echt heerlijk! Volgende keer vragen we de sausjes apart. Is dat mogelijk?
*Alles Was koud... *weinig vulling in de turkse pizza *1 drankje vergeten wel 2 besteld
Zeer trage levering
was weer heerlijk !
Het was weer top, alleen graag de volgende keer op de turkse pizza's vermelden wat erin zit. Nu ging dit fout.
Prima gegeten, alleen jammer dat de sausjes er niet bij zaten :-)
Op zich is de kwaliteit boven gemiddeld en het personeel vriendelijk. Het is gewoon jammer dat een bestelling op de zaak drie kwartier later dan gesuggereerd wordt afgeleverd. met werktijden is dat soms best lastig.
Bij het openen van de verpakking droop het vet eruit en het vlees stonk niet opgegeten gelijk weggegooid het leek wel gehakt in plaats van shoarma zo fijn was het gesneden niet wat we gewend zijn
Was zeer lekker en makkelijk te bestellen via de site. Telefonisch ook goed geholpen en verholpen ivm niet meer op voorraad hebben van bepaalde producten. Goed geregeld.
Hij was erg laat 18.35 afgesproken en om 19.00 bezorgen kan niet
Super!!
Prima bezorging.
Heerlijk en snel
Heerlijk gegeten!
Helaas een frietje tekort en verbrande kapsalons en later. Jammer altijd tevreden maar zal het hete weer wel zijn. Volgende keer beter.
Erg lekker en voor deze prijs heel veel eten. Super!!
Prima Turkse pizza en brood. De baklava is heerlijk!
In het verleden vaker bezocht voor een lekkere Turkse pizza, nu na een hele poos er gegeten te hebben, zag ik dat ze bezorgen, dus gebruik van gemaakt en erg tevreden, was nog goed warm, keurig op de aangegeven tijd dat er ongv bezorgd zou worden, toppie!
Van te voren gebeld om aan te geven dat de bestelling iets later zou worden bezorgd. Erg fijn!
Normaal gesproken zijn wij zeer positief over de kwaliteit van Ilayda. Helaas was deze bestelling zeer slecht. De turkse pizza's waren niet goed opgerold, waardoor de inhoud eruit viel. De sauzen waren niet juist en onze borrek had geen spinazie. Jammer
Andere keren altijd goed geweest . Nu was al het eten koud en dat is niet lekker
Bestelling was netjes op tijd. Warm, netjes verpakt.
Alles precies op tijd. Helaas was t broodje bij thuiskomst al niet meer zo warm. Volgende keer vraag ik de salade apart te doen.
Jammer, normaal gesproken heerlijk eten maar nu was alles echt koud😞
Attente service en iedere week weer top kwaliteit eten
Ik belde of het op tijd bezorgd kon worden, dus voor 11 uur. Werd aangegeven dat het er binnen half uur was. Uur gewacht, waardoor ik vriendin al wegmoest brengen die dus niks aan haar eten had en ik ook niet. Belde ik, alleen sorry dat was t.
Het duurde een beetje lang. Uiteindelijk 65 minuten na bestellen pas de bestelling. Bezorger kon het niet vinden. Maar kwaliteit als altijd uitstekend. Lekkerste van Ede!
Prima! Beetje koud maar was dikke prima
Het eten vond ik slecht. Ik heb net de helft weg kunnen gooien. De friet was van allebei de kapsalons taai en hard en het was niet lekker. In mijn pizza zaten 2 haren. Het spijt me zeer maar dit was de laatste keer. En ik heet geen Martine maar Marrika !!